Netfactor

Netfactor ABNetfactor jobbar med leadsgenerering på nätet som är ett mycket effektivt sätt för att öka sin försäljning och kundkontakt på nätet. Netfactor har mer än 10 års erfarenhet av leadsgenerering där de fokuserar på att skicka leads till sina kunder genom sökmarknadsföring, portaler och kampansajter. Under alla dessa år har Netfactor byggt upp kraftfulla nätverk som ger deras kunder en stor mängd trafik och ökad försäljning på ett kostnadseffektivt sätt.

Netfactors företagsmodell

På internet finns det flera olika sätt som man kan hitta fler kunder på men få är så kostnadseffektiva som just leadsgenerering. Hela konceptet bygger på att du endast betalar då du får ett aktivt lead som är intresserad av din produkt eller tjänst.

Kontakta gärna Netfactor eller besök deras webbplats så får du veta mer om leadsgenerering och kostnadseffektiv internetmarknadsföring. Första konsultationen är kostnadsfri!

Kontakt.

info@netfactor.se
www.netfactor.se

Anders

Jag har många års erfarenhet av sökmarknadsföring och e-handel. Min erfarenhet har jag byggt upp under alla år där jag jobbat som affärsutvecklare och projektledare på två av Sveriges största SEO-bolag samt drivit egen e-handel. Idag jobbar jag med sökoptimering och affiliatemarknadsföring inom de tuffaste segmenten på nätet.

More Posts - Website

Follow Me:
Twitter