Meteor PR

Meteor PR

Meteor är en PR byrå från Sundsvall som sätter färg och form på mängder med företag i Sverige. Meteor har förmågan att hitta vägar för att ditt företag ska kommunicera på rätt sätt, på rätt ställe och med rätt målgrupp. Meteor PR erbjuder hjälp med webblösningar, strategisk kommunikation och marknadsföring, för att bygga varumärke och skapa PR samt reklam. De levererar helhetslösningar med allt från strategi och rådgivning, till grafisk formgivning och digital produktion. Meteor har även lång erfarenhet och hög kompetens inom produktion av mobila appar och kan alltid leverera det du önskar.

Meteor PR – En slägga för Ert varumärke

Wallaby samarbetar tillsammans med Meteor för att erbjuda helhetslösningar för dig som vill löpa linan ut. Tillsammans stärker vi Ert varumärke både på och utanför webben. Med Meteors känsla för PR och kommunikation, tillsammans med Wallabys kompetens inom sökmarknadsföring, ger vi Ert varumärke en helt ny innebörd som skapar både långsiktiga och snabba resultat för er verksamhet.

Läs mer om Meteor

Kontakta oss  på Wallaby om Ni är intresserade av att ta ett rejält grepp om Ert varumärke och er marknad.

Anders

Jag har många års erfarenhet av sökmarknadsföring och e-handel. Min erfarenhet har jag byggt upp under alla år där jag jobbat som affärsutvecklare och projektledare på två av Sveriges största SEO-bolag samt drivit egen e-handel. Idag jobbar jag med sökoptimering och affiliatemarknadsföring inom de tuffaste segmenten på nätet.

More Posts - Website

Follow Me:
Twitter