Länkbyte

LänkbyteHar du webbsidor som du behöver länkar till så kan du kontakta mig för att diskutera länkbyte. Jag kan ha något som kan passa dina kategorier eller kanske du vill ha en länk från Wallaby?

I dagsläget kan jag ge länkar från kategorierna:

  • Hår / skönhet
  • Webb / marknadsföring / e-handel
  • Skrivare / lasertoners
  • Hundar / husdjur
  • Dating / romantik
  • Ekonomi / lån
  • Gambling / spel

Länkbyte ger bra och billiga länkar

För att uppnå riktigt goda resultat med sin sökoptimering så behöver man länkar (ej diskutabelt). Det är inte lätt att få länkar idag och i Sverige är vi generellt dåliga på att spontant länka till andra webbsidor. Därför måste man ta till alternativa metoder, så att man får relevanta, starka och bra länkar till sin webbsida. Att köpa länkar är väldigt dyrt, man kan få betala allt från ett par hundra kronor till flera tusen kronor per länk och om man jobbar i en konkurrenskraftig bransch så kan det krävas mängder med länkar. Om man har ett eget nätverk av webbsidor så kan man byta med länkar med andra som också har ett antal webbsidor. På det sättet kan man få riktigt bra länkar till ingen kostnad alls. Givetvis kräver det lite arbete och tid men det är värt varenda minut som man lägger på arbetet.

Länkbyte ska vara rättvist

Värdera länkbyte med MajesticAtt hitta personer som driver webbsidor är enkelt men när länkbytet väl ska ske så inträffar det ofta att parterna har olika mycket länkar till sina webbsidor och det blir således olika styrka på länkarna i bytet. Ett mycket bra verktyg för att analysera kraften hos en webbsida är att använda Majestic SEO. Där kan man se hur många länkar webbsidan man ska byta med har samt vilken kvalitet det är på länkarna. På Majestic kan man se allt man behöver veta om en webbsida för att kunna avgöra om den levererar starka länkar eller inte. Om du är osäker på om värdena är bra eller dåliga så kan du jämföra med andra webbsidor som du vet är starka och kvalitativa.

Anders

Jag har många års erfarenhet av sökmarknadsföring och e-handel. Min erfarenhet har jag byggt upp under alla år där jag jobbat som affärsutvecklare och projektledare på två av Sveriges största SEO-bolag samt drivit egen e-handel. Idag jobbar jag med sökoptimering och affiliatemarknadsföring inom de tuffaste segmenten på nätet.

More Posts - Website

Follow Me:
Twitter