Fly vintern med en sista minuten resa

I södra Sverige där jag bor är det inte vanligt att vi får jättemycket och långvarig snö, vilket jag är glad för. Jag kan dock inte hjälpa att bli på dåligt humör varje gång det snöar och nu har det snöat något fruktansvärd i några dagar. Personligen avskyr jag snö och kan inte vänta på att den ska smälta bort och att det ska bli vår.

Sista minuten resor på nätet

sista minuten resaJag sitter ofta och tänker på att jag ska boka ett flyg till något varmare ställe och stanna där till April men det roliga är att trots mina kunskaper om nätet så har jag inte haft en tanke på att söka efter en restresa eller ett sista minuten flyg. Men nu när ljuset gick upp för mig så hittade jag www.restresor.nu där man kan hitta sista minuten resor till galet låga priser. Eller vad sägs om en restresa till Spanien för mellan 400-1000 kr? Det räcker gott och väl för att slippa snö och kunna njuta i 17-22 grader, dessutom är det inte så mycket turister där vid denna tiden så det blir lugnt och skönt. Tänk vad underbart!

Anders

Jag har många års erfarenhet av sökmarknadsföring och e-handel. Min erfarenhet har jag byggt upp under alla år där jag jobbat som affärsutvecklare och projektledare på två av Sveriges största SEO-bolag samt drivit egen e-handel. Idag jobbar jag med sökoptimering och affiliatemarknadsföring inom de tuffaste segmenten på nätet.

More Posts - Website

Follow Me:
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation