Ett nytt intresse väckt med en golfklubba

Längtar att få spela golfI somras åkte jag och kollegan ut till den lokala golfklubben för att käka lunch några gånger och för skoj skull så gick jag med på att låna en golfklubba och slå lite. För dig som inte har testat att spela golf så kan jag direkt säga att det är skitsvårt rent ut sagt men när man lyckas få in en riktigt bra träff så känns det i hela kroppen och man får ett rus av välbehag. Efter att ha provat ett par gånger så kunde jag inte låta bli att köpa en golfklubba, mycket för att jag dessutom behöver en vänsterklubba, trots att jag är högerhänt. Vi började besöka golfklubben mer frekvent och med lite instruktioner från min kollega så blev jag snabbt bättre på att slå och i takt med mina framgångar så stärktes också intresset för golf.

Min golfklubba samlar damm

min golfklubba

min golfklubba

Nu står min golfklubba i ett hörn på kontoret, denna blanka hybridklubba som jag lärt mig slå så bra med. Jag har tidigare tyckt att golf varit en något ”fjollig” sport men nu kan jag knappt vänta på att få gå ut i vårsolen och svinga min golfklubba. Förhoppningsvis kommer jag bli så pass bra till våren att vi kan gå några hål på golfbanan, men som jag slår i dagsläget så skulle det förmodligen ta en hel helg för mig att trassla mig genom buskar, snår och vattenhål. Duktig eller ej, golf är riktigt kul och jag kommer garanterat att fortsätta mitt spelande.

Anders

Jag har många års erfarenhet av sökmarknadsföring och e-handel. Min erfarenhet har jag byggt upp under alla år där jag jobbat som affärsutvecklare och projektledare på två av Sveriges största SEO-bolag samt drivit egen e-handel. Idag jobbar jag med sökoptimering och affiliatemarknadsföring inom de tuffaste segmenten på nätet.

More Posts - Website

Follow Me:
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation